Jeśli o mnie chodzi to nie jest zły pomysł, ale niech wypowiedzą się inni z Będzina bo jak narazie to tylko ja o tym piszę żeby się nie okazało że będę tam sam
No to zobaczymy, jak coś to zapraszam do przejażdzki przez Czeladź. Od nas będzie około 6/8 osób, przynajmniej tych znajomych (większość dołączy się na Piaskach).
Przed samą ZMK jeszcze się zgadamy
Jedziemy już w piątek. Tak jak pisałem zbiórka o 9.30 przed Dworcem PKP w Sosnowcu.
Ok godziny 13 dojeżdżamy do Aqua parku. Wjeżdżamy boczną bramą wprost na teren z otwartymi basenami gdzie odbędzie sie cała impreza. Będzie specjalne miejsce do bezpiecznego pozostawiania rowerów, posiłek dla uczestników oraz specjalne odblaskowe gadżety-zapraszam wszystkich zagłębiowskich rowerzystów.
Super już się doczekać nie mogłem tej informacji, to teraz byle do kwietnia.
Mam tylko nadzieję że to nie za wcześnie, bo jak widać za oknem zima w pełni, i nawet nie ma się jak przygotować do Masy może maj lub czerwiec był by lepszy ?
Wiek: 30 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 14 Skąd: New Orleans
Wysłany: 2010-03-23, 16:17
To może człowieka zabić!
_________________ Kiedy na świecie pojawia się prawdziwy geniusz,
nieomylnie zaświadczają o tym wszyscy głupcy,
którzy zgodnie sprzysięgają się przeciw niemu. Jonatan Swift
Wiek: 30 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 14 Skąd: New Orleans
Wysłany: 2010-03-24, 16:17
Pedały! No cóż innego? No i kierownica, i siodełko, rzecz jasna.
_________________ Kiedy na świecie pojawia się prawdziwy geniusz,
nieomylnie zaświadczają o tym wszyscy głupcy,
którzy zgodnie sprzysięgają się przeciw niemu. Jonatan Swift
1500 plakietek dla uczestników masy już czeka:
W 3 ZMK udział planował poseł Grzegorz Dolniak - więc jeśli ktoś chciałby uszanować tragiczne wydarzenia ostatnich dni to zachęcamy do przypięcia czarnej wstążki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum