Już niedługo druga edycja Zagłębiowskiej Masy Krytycznej.Plakat i info o imprezie poniżej:
http://www.fdzd.pl/forum-...se-krytyczna,21
A taką plakietkę otrzyma każdy uczestnik, ale to nie wszystko. Więcej informacji wkrótce:
Przyjedzcie do Czeladzi na rynek to pojedziemy wszyscy do Sosnowca, no chyba że nie chce się Wam dwa razy wieżdzać pod Syberkę ;) Z Czeladzi na pewno jedziemy.
My jedziemy przez Piaski, następnie koło Reala w Milowicach i prosto pod dworzec w Sosnowcu, ale trasę możemy zmienić, zawsze lepiej jak nas więcej pojedzie. Masz jakąś propozycję?
Co prawda pomyślałem o realu ale o tym w Czeladzi, mogli byśmy się tam spotkać i wyjechać na trasę później zjazd koło MC Donalda na Kresowej i na centrum. Lub ewentualnie koło stadionu w Będzinie i prosto na Sosnowiec koło cmentarza komunalnego i przez pogoń.
Osoby chętne z Będzina i okolic niech zgłoszą swoją obecność tu na forum, żebyśmy mniej więcej wiedzieli ile osób możemy się spodziewać na zbiórce. Żeby się nie okazało że Czeladź do nas przyjedzie a w Będzinie 5 osób
BTW, jazda rowerem taką drogą to naprawdę hardkor jak dla mnie - jechałem kiedyś jedynką od Ujejsca do Antoniowa, miałem wrażenie, że na plecach mam wielką tarczę celowniczą, a wyprzedzenie przez rozpędzoną ciężarówkę...
Rozejrzałem się po necie i widzę że w większości miast np. Kraków, Warszawa, Łudź czy choćby Kalisz Masa krytyczna odbywa się w każdy ostatni piątek miesiąca.
Oczywiście fajnie że u nas również jest taka Masa ale dlaczego tylko raz w roku ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum